eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának helyszínén, a Circuit of The Americas pályán 2021. október 21-én. A futamot október 24-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

Életveszélyesek lehetnek a 2022-es Forma–1-es autók

Egyre több versenyző panaszkodik arra, hogy nehéz kilátni az idei autókból.

Az idei szezontól teljesen új autók jelennek meg a Forma–1-ben, az alapjaiban átalakított aerodinamikai jellemzők mellett 2022-től a felnik átmérője is 18 hüvelykes lesz a korábban használt 13-asok után. Éppen a nagyobb kerekek, illetve az ezeken használt borítások okozzák a problémát, korlátozzák ugyanis a kilátást a pilótafülkéből. Sebastian Vettel már korábban felhívta erre a figyelmet, miután az Aston Martin Silverstone-ban bejáratta az autóját, most ugyanerről beszéltek a Williams versenyzői is – írja a vezess.hu.

Alexander Albon és Nicholas Latifi szintén Silverstone-ban járatta be kedden az FW44-est, mindketten úgy érezték, hogy az elmúlt évekhez képest sokat romlott a kilátás. Albon szerint Silverstone-ban még nem is jelent akkora problémát a korlátozott kilátás, az olyan pályákon, mint amilyen Monaco, Baku vagy Dzsidda viszont komoly galibákat okozhatnak az új autók.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×