eur:
395.72
usd:
372.21
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Water polo action in a swimming pool
Nyitókép: Grigorenko/Getty Images

Elérte a járvány az OSC-t, elmarad a BL-meccs

Többeknek is pozitív lett a koronavírustesztjük, így a Genesys OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata nem tud kiállni a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésre a német Spandau Berlin ellen.

A klub Facebook-oldala arról számolt be, hogy a találkozót megelőző kötelező PCR-tesztek során kilenc játékosnak és egy edzőnek is pozitív lett a mintája, a klub ezt követően elvégezte a szabályok által előírt antigén-teszteket is, de ennek a szűrésnek az eredménye több esetben nem egyezett a PCR-teszt eredményével. Ezért az OSC jelezte az európai szövetség (LEN) delegátusa felé, hogy a mérkőzés délelőttjén újabb PCR-tesztelést végez a csapatnál, ám ennek eredménye már nem érkezett meg időben.

"A klub, mint korábban is, a játékosok és minden más résztvevő egészségét tartja a legfontosabbnak, így a csapatot nem tudta kiállítani a találkozóra" - olvasható a közleményben.

A LEN 10-0-lal a Spandaunak írta jóvá a meccs 3 pontját. Az OSC hat forduló után 10 ponttal a negyedik helyen állt a BL B csoportjában.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×