eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Szász Emese, az országos vívó bajnokság női párbajtőr egyéni versenyének győztese a döntő után a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban 2016. november 26-án.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Új szerepet kapott Szász-Kovács Emese

Az olimpiai bajnok a jövőben a Vasas vívószakosztályának társelnökeként dolgozik.

A klub tájékoztatása szerint a riói játékok női párbajtőrbajnoka Markovits László elnök felkérésére vállalt sportvezetői szerepet, s új posztján a tavaly ősszel kinevezett Szilágyi Áronnal irányítja közösen a szakosztály munkáját.

"Ugyan a vívópályafutásom kapcsán még nem hoztam végső döntést, de az mindenképpen időszerű volt, hogy gondolkodjak a távolabbi jövőmön is. E tekintetben tökéletes lehetőség számomra, hogy elkezdjem a szakosztályunk munkáját segíteni" - idézte a Vasas közleménye Szász-Kovácsot, aki a tokiói játékokra nem jutott ki. -

"Én ezt bármilyen pozícióban szívesen tettem volna, de az külön megtisztelő, hogy a klubelnökünk felkérése után Áron azt javasolta, legyek mellette társelnök."

Markovits László hangsúlyozta, fontos feladat, hogy sportvezetői utánpótlást neveljenek a Vasason belül.

"Az pedig a hab a tortán, hogy egy újabb olimpiai bajnokunk kapcsolódik be ebbe a programba. Áronhoz hasonlóan Emese is régóta tagja a Vasas családnak, igazi példakép, akiben megvan a kellő alázat ahhoz, hogy a másik oldalon is kipróbálja magát, és megízlelje a sportvezetői feladatokat, segítve ezzel a szakosztály és a sportolók fejlődését" - emelte ki Markovits.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×