eur:
392.63
usd:
366.46
bux:
66796.85
2024. április 26. péntek Ervin
Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Ferencvárosi TC ellen játszott mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. április 17-én. Kisvárda Master Good-Ferencvárosi TC 0-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A pozitívumok ellenére sem marad Supka Attila a Kisvárdánál

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Kisvárda nem hosszabbította meg a vezetőedző, Supka Attila szerződését.

A bajnokság zárása után tárgyalóasztalhoz ült Révész Attila sportigazgató és Supka Attila vezetőedző. A megbeszélések eredményéről – miszerint nem hosszabbítják meg a szakvezető lejáró szerződését – Révész Attila számolt be a klub honlapjának.

„Leültünk megbeszélni az elmúlt szezon tapasztalatait, amelyek mindkét részről pozitívak voltak. Ez nem is csoda, hiszen a klub történetének legjobb eredményét értük el. Ezek után sokan meglepve kaphatják fel a fejüket, hogy miért nem ér mindez automatikus szerződéshosszabbítást. Nos, tisztáztuk az esetleges jövő évi igényeket és feltételeket, és abban maradtunk, amennyiben Supka Attilának van lehetősége tovább- és feljebb lépnie, akkor azt most ki kell használnia. Ezzel szemben úgy érezzük, klubunk helyzete stabilizálódott, viszont pénzügyi területen a lehetőségeink határán vagyunk, ettől többet nem tudunk a csapatra áldozni. Emiatt és a közép- valamint hosszútávú terveink miatt is nagyobb létszámban szeretnénk a keretben látni a fiatal futballistákat. Ezért úgy ítéltük meg, hogy a fiatal játékosok képzésében jártasabb stábot szeretnénk alkalmazni. Még úgy is, hogy ezzel a lépéssel felvállaljuk annak a kockázatát, hogy az a fajta sikeresség és stabilitás, ami az elmúlt idényben jellemzett bennünket, most csorbát szenved” – fejtette ki Révész Attila.

Biztos benne, hogy a Supka Attila által hozott szemléletmód és átadott tudás a jövőben a klub hasznára válik. Supka bebizonyította, nagy tapasztalattal rendelkező szakember, akinek remek érzéke van ahhoz, hogy a kész játékosokból miként lehet csapatot, nagyszerű közösséget összegyúrni. A következő bajnokságban azonban várhatóan nem csak ilyen labdarúgók alkotják majd a keretet, több, az egyéni fejlesztéssel foglalkozó szakemberre lesz szükségünk. „Most a megfrissülést választottuk” – tette hozzá a sportigazgató.

Supka Attila 2020. júliusától volt NB I-es csapatunk vezetőedzője.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×