eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

A jövőjéről beszélt Nikolics Nemanja

Véget ért az amerikai időszak Nikolics Nemanja számára, a 27-szeres magyar válogatott focista motivációja azonban cseppet sem csökkent.

A csatárt december 31-ig köti szerződés a Chicago Fire csapatához, mivel azonban a gárda már nem érdekelt az észak-amerikai liga idei kiírásában, s a futballista nem hosszabbítja meg megállapodását, hazaköltözött családjával.

"Nagyon szép időszakot töltöttem el az Egyesült Államokban, de a családommal közösen úgy döntöttem, életünknek ezt a fejezetét lezárjuk. Fantasztikus volt Amerikában élni, de azért honvágyunk is volt, így jó újra itthon lenni" – árulta el a Blikknek a 31 éves Nikolics, aki még nem tudja, Magyarországon vagy külföldön folytatja-e pályafutását. – Jelenleg még semmi biztosat nem tudok kijelenteni a jövőmmel kapcsolatban, de továbbra is motivált vagyok. Bárhol is folytatom, a legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni".

Igyekszik feltöltődni az elkövetkező hetekben, de a pihenés mellett a tréningekre is komoly hangsúlyt fektet, egyéni edzésterv alapján készül. Nikolics eddig minden élvonalbeli klubjával szerzett gólkirályi címet, legutóbb a Chicago Fire-rel 2017-ben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×