eur:
395.25
usd:
366.67
bux:
65113.28
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Messit egyetlen dolog motiválja

Nagy visszhangot váltott ki a nemzetközi sajtóban Lionel Messi a barcelonai Sportnak adott nyilatkozata, amelyben arról beszélt egyebek mellett, hogy nem biztos abban, hogy a Barcelona mindent megtett Neymar visszaszerzéséért.

„Őszintén megmondom, örültem volna, ha Neymar visszatér a Barcelonához, S nem tudom, hogy a Barcelona valóban mindent megtett-e ennek érdekében. Ugyanakkor az is világos, hogy a PSG-vel nem könnyű” – mondta a sérülése miatt a hét végén a Valencia ellen biztosan kimaradó csatár, aki jelezte, csak akkor tér vissza, ha 100 százalékos állapotban lesz, így

elképzelhetőnek tartotta, hogy a Bajnokok Ligája nyitányán sem lesz ott a Borussia Dortmund ellen.

„Ami a futballtudást illeti, Neymar a világ egyik legjobbja. Érkezése a klubnak is jól jött volna, például a támogatók tekintetében. Mindazonáltal nem vagyok csalódott amiatt, hogy nem jött létre az üzlet. Így is látványos játékra képes, erős keretünk van, amely képes bármit megnyerni” – tette hozzá. Finoman azt is jelezte, hogy a klub nem tett meg mindent a brazil csatár megszerzésért, bár mint mondta, nincs minden információ birtokában.

Azt viszont tagadta, hogy beleszólna a keret vagy a csapat összeállításába. "Már hozzászoktam, hogy ezt mondják, de erről nyilvánvalóan nincs szó,

nem irányítom a dolgokat a klubnál, én csak egy játékos vagyok a sok közül"

- mondta Messi.

A Neymar-üggyel kapcsolatos friss hír, hogy a Paris Saint-Germain állítólag a következő, januári átigazolási időszakban szeretne túladni a brazilon. Csak a leglényegesebbet nem közölte a klub a nyilvánossággal: mennyiért.

Messi beszélt arról is, hogy miután a napokban megjelent, hogy bármelyik idény végén ingyen eligazolhat a szerződése alapján, azt mondta, Barcelona az otthona, nem akar távozni. Igaz, hozzátette: „Nekem a pénz vagy a szerződés nem jelent semmit. A legfontosabb dolog, ami engem motivál, hogy nyerő csapat tagja legyek."

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×