eur:
393.95
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
2016. július 30-án készült kép Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnokról a hockenheimi versenypályán. Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, 2019. május 20-án elhunyt.
Nyitókép: MTI/EPA/DPA/Wolfram Kastil

Meghatóan búcsúzik az F1-világ Niki Laudától

Hetven éves korában elhunyt a legendás háromszoros F1-világbajnok. Úgy tudni, szerettei körében, békésen távozott.

Állapotáról hétfőn érkeztek aggasztó hírek: gond volt a veséje működésével (korábban kétszer kapott új vesét). Kedd hajnalban érkezett a hír, hogy elhunyt.

Az F1-es világ a Twitteren, Instagramon megosztott üzenetekkel is gyászol.

A Forma-1 közösségi oldalán tett bejegyzésben kiemelték: "az autósportok szerelmesei egy igazi legendát gyászolnak, akinek távozása pótolhatatlan veszteséget jelent".

"A mai a Forma-1 szomorú napja. A Ferrari nagy családja mély szomorúsággal hallja Niki Lauda barátunk, háromszoros világbajnok, csapatunk kétszeres világbajnokának a halálhírét. Emléke örökké a rajongók szívében marad" - írta az olasz csapat.

"A McLarennél most mindenki nagyon szomorú, hogy azt a hírt hallja: barátunk, kollégánk, az 1984-es világbajnok Niki Lauda meghalt. Niki emléke örökre horgonyt vet a szívünkben és a történelmünkben" - fogalmazott a brit csapat.

A Mercedes-AMG hivatalos Twitter-oldalon egy nemrég készült képpel búcsúztak Niki Laudától.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke megható sorokkal és közös fotóval búcsúzott. „Nyugodj békében. Szerencsés vagyok, hogy egy F1-es legendát a barátomnak mondhatok. Nagyon szomorú nap ez az egész motorsport és közössége számára”.

„Megdöbbentő és szomorú hírek ezen a reggelen. Nyugodj békében Niki” - írta Fernando Alonso.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shocking and sad news this morning. RIP Niki ? #legend #motorsport

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által megosztott bejegyzés,

Nico Rosberg is az Instagramon emlékezett a legendára. „Köszönök mindent, amit értem tettél, nagyon sokat tanultam tőled. A szenvedélyed, a harci szellemed, és hogy sohasem adtad fel, hogy türelemmel foglalkoztál a fiatalokkal. Jómagam és a világon lévő 100 millió rajongó, akiket te olyan erősen bátorítottál, hogy soha ne adják fel még a legnehezebb időkben sem, gondol rád. Nyugodj békében”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lieber Niki. Danke fuer alles. Ich habe auch so viel von dir gelernt. Deine leidenschafft, deinen kampfgeist, deine wiedergutmachungs staerke, und sogar deine geduld mit uns jungen fahrern! Ich und deine 100 millionen riesen fans denen du in deinem leben auch so viel ermutigung gegeben hast in schweren zeiten nicht aufzugeben denken ganz stark an dich und deine familie. Ruhe in Frieden. Nico Dear Niki. Thank you for everything that you did for me. I learned so much from you. Your passion, your fighting spirit, never give up, your belief that you always meet twice in life, and even your patience with us youngsters. Myself and all of your 100 million fans around the world whom you also so strongly inspired to never give up in the hardest of times are thinking of you and your family and wish that you Rest in Peace. #formula1 #f1 #formel1 #nikilauda #lauda #mercedesamgf1

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által megosztott bejegyzés,

Közös fotóval búcsúzott Rubens Barrichello is: "Nyugodj békében, barátom" - írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#RIP my friend #nikilauda @nikilauda_official

Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello) által megosztott bejegyzés,

"Egy legenda ment el" - fiatalkori fotóval búcsúzott Romain Grosjean.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R.I.P Niki Lauda A legend is gone ? #legend #sad #F1

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által megosztott bejegyzés,

Emlékező üzenete mellett egy régi, verseny közbeni fotót osztott meg Jenson Button:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A legend has left us. Rest in peace Niki ? #nikilauda

Jenson Button (@jensonbutton_22) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×