eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Dani Alves, a Paris Saint Germain (j) és Paul Pogba, a Manchester United játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében játszott első mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. február 12-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Solskjaer kifogná a vitorlából a párizsi szelet

Párizsban nyolc ifistával próbálkozik a Manchester United kétgólos hátrányból fordítani, a Róma pedig fennmaradna az európai futballtérképen. Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők, szerda.

Noha Neymar még mindig nem játszhat, a PSG magabiztosan várhatja a Manchester United elleni ma esti BL-nyolcaddöntőt. Az első mérkőzésen szerzett 2-0-s előny olyan favorittá emeli a csapatot, amilyen a sorsolás pillanatában volt. Utána a kulcsjátékosok sérülése és a Solskjaer-éra sikerei valamelyest kiegyenlítették az erőviszonyokat, de az Old Traffordon a PSG nagyon jól, a Manchester United pedig közepesen játszott. Az angolok december 19., Mourinho menesztése óta az első vereségüket szenvedték el azon a mérkőzésen. Azóta sincsen több nekik, sőt a legutóbbi nyolc idegenbeli meccsüket mind megnyerték, mégsincsenek most jó helyzetben.

Az elmúlt hetekben a csapatot megtizedelő sérülések miatt a norvég edző nyolc ifijátékossal kelt útra, míg a PSG már számíthat Meinier-re és talán Cavanira is. Neymar továbbra is sérült. A francia bajnok Európa leggólerősebb csapata a mostani idényben, amely a hazai fronton tarol, soha korábban francia csapat nem állt ilyen sok ponttal a Ligue 1 ezen szakaszában. Kylian Mbappé az utóbbi hetekben Cavani és Neymar helyett is rugdosta a gólokat.

A második párban az FC Porto 2-1-es hátrányból fogadja az AS Romát. Ennek ellenére a fogadóirodák szerint nem reménytelen a helyzete, sőt… Az olasz főváros „farkasai” az elmúlt tavasszal minden idegenbeli BL-meccsükön legalább három gólt kaptak és súlyos vereségeket szenvedtek. Az FC Porto jó formában van, de a szombati rangadót elveszítette otthon a Benfica ellen. Ugyanakkor a legutóbbi hat hazai BL-meccséből csak egyet, a Liverpool ellenit veszítette el tavaly tavasszal – a vörösök pedig utána a Romát is kiütötték.

Mindkét mérkőzés 21 órakor kezdődik, a párizsit az M4, a portóit a Spíler2 közvetíti. Aki ezt nem tudja követni, élőben olvashatja az eseményeket az Infostart honlapján.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×