eur:
390.19
usd:
364.21
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Beckham új szerepben

Beckham új szerepben

Miami csapattal bővül az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) mezőnye: az új klub - amely a David Beckhamhez köthető cégcsoport tulajdonában lesz - várhatóan 2020-ban játszhatja első összecsapását.

A 115-szörös angol válogatott középpályás - aki 2013-ban hagyott fel a profi sporttal - 2007 és 2012 között a Los Angeles Galaxyben játszott, és ő lesz az első korábbi MLS-játékos, akinek saját csapata van a sorozatban.

"A küldetésünk, hogy MLS-csapatot hozzunk Miamiba, befejeződött. A célunk egyszerű lesz: mindig arra fogunk törekedni, hogy a szurkolóink büszkék legyenek ránk, és öröm legyen kijárni a stadionunkba" - áll Beckham közleményében.

Az ESPN amerikai csatorna szerint az egyelőre név és logó nélküli együttes 2020-ban játssza majd első mérkőzéseit az MLS-ben egy újonnan épülő 25 ezer fős stadionban, amelynek telkét tavaly nyáron vásárolták.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×