eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Temesvári: Egyéniben is profitálhat mostani sikeréből Babos Tímea

Temesvári: Egyéniben is profitálhat mostani sikeréből Babos Tímea

Jó játékkal, megérdemelten győzött Babos Tímea és Kristina Mladenovic az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében - mondta az InfoRádióban Temesvári Andrea, korábbi Roland Garros-győztes teniszező. Arról is beszélt, milyen sikereket érhet el idén Babos Tímea.

Temesvári Andrea szerint abban voltak jobbak  a második helyen kiemelt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz duónál, hogy meg tudták szerezni a kulcsfontosságú pontokat. Emellett nagyon jó párt alkottak, tudtak egymásnak segíteni, amikor a másik rontott. Makarova többet hibázott, és ezt jó párszor is ki tudták használni Babosék. Emellett jól szerváltak, nagy százalékban jött be az első szerva, és Babos Tímea nem vesztett adogatást - sorolta. 

Nagyon sok lehet még a párosban az évben, és reméli, hogy nem az utolsó Grand Slam-tornagyőzelmük - mondta Temesvári Andrea, és reméli, hogy Babos Tímea a szintén pénteki vegyespáros viadalon is döntőbe kerül és nyerhet.

"Timi párosban felszabadultabb, jobb döntéseket hoz, inspirálja partnerét és szereti, jót tesz neki, ha őt is motiválják" - elemzett Temesvári, hozzátéve, hogy Babos Tímeának jó érzéke van a pároshoz, "gyors, kemény röptéket tud". Párosban többet mer bevállalni, jobban bízik magában a szakember szerint, aki reméli, hogy ebből a mostani sikerből Babos Tímea egyéniben is profitálni tud.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×