eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Eddig szeretne pályán maradni Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United svéd csatára úgy érzi, labdarúgói képességei nem gyengülnek az évek során, épp ellenkezőleg.

"Minél öregebb vagyok, annál jobb leszek, mint a vörösbor" - jelentette ki, miután az MU szombaton az ő duplájával nyert 2-0-ra a West Bromwich Albion vendégeként.

"Beilleszkedtem, boldog vagyok, jól érzem magam. Hiába vagyok 35 éves, fejben mintha 20 éves lennék. Szerintem még 50 évesen is képes lennék játszani, de ez nem rajtam múlik" - tette hozzá.

Ibrahimovic, aki hazájában vezeti a góllövő örökranglistát, négy bajnoki címet szerzett különböző ligákban. Karrierje során megfordult az Ajax Amsterdamban, a Juventusban, az Internazionaléban, a Barcelonában, az AC Milanban és a Paris Saint-Germainben is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×