Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Olimpiai bajnokkal kiabált Hosszú Katinka férje

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kovács Ágnes megerősítette, hogy kiabáltak vele, amikor el akart köszönni Hosszú Katinkától Windsorban, a rövidpályás úszó világbajnokságon.

Az esetről a Bors azt írta, hogy Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje minősíthetetlen hangbemben kiabált az olimpiai bajnokkal, amikor az gratulálni szeretett volna az éppen a verseny utáni levezetését végző úszónak.

Kovács, aki a 2024-es olimpiai pályázat sportolói bizottságának elnökeként volt jelen Windsorban, a Facebookon írta le pontosan, hogy mi történt a medence partján.

"A windsori rövidpályás úszó-vb pénteki napján, miután a döntők véget értek, több szponzor is odajött hozzám, hogy hátra szeretnének menni a medencetérhez, ahová egyébként volt érvényes akkreditációjuk. Mivel én is arra indultam, és egyébként minden világversenyen oda szoktam menni a versenyzőkhöz - így volt ez Rióban is - most is így tettem. Beléptünk, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Odamentem a medencéhez, mert gratulálni szerettem volna Katinkának, elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg volt ezek után, de nem részemről, a hangnemet a mai napig nem értem, hogy miért" - közölte az egykori mellúszó.

Hosszú Katinka hét arany- és két ezüstérmet szerzett a vb-n.