eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Gercsák Szabina hetedik Almatiban

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina hetedik lett szombaton a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának almati Grand Prix-versenyén.

A viadal honlapja szerint az ifjúsági olimpiai bajnok miskolci versenyző egy-egy orosz és üzbég rivális legyőzése után jukóval kikapott a francia Eve Marie Gahie-tól, majd a vigaszágon vazaarival alulmaradt a kubai Maria Perezzel szemben. Az áprilisi, kazanyi Európa-bajnokságon bronzérmes Gercsák a legutóbbi állás szerint kontinentális kvótát érő helyen állt a riói kvalifikációban.

Ami a másik két szombati magyart illeti, az egyaránt 81 kilós Csoknyai László és Krizsán Szabolcs egy vereséggel helyezetlenül zárt. Előbbi kvótát érő helyen állt a nemzetközi szövetség legutóbbi ranglistáján.

A vasárnapi zárónapon a 100 kilós Cirjenics Miklós képviseli a magyar színeket Kazahsztánban.

A kvalifikációs időszakból ezután már csak egy verseny van hátra: két hét múlva a mexikói Mesterek Tornája, melyre csak súlycsoportonként a legjobb 16 dzsúdós kap meghívást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×