eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Boczkó Gábor bronzérmes

Boczkó Gábor bronzérmet nyert a férfi párbajtőrözők budapesti WestEnd Grand Prix-jén.

A 38 éves versenyzőnek kiemeltként a pénteki selejtezőben még nem kellett vívnia, csak vasárnap kapcsolódott be a küzdelmekbe.

Az elődöntőig úgy jutott el, hogy 13-12-re legyőzte a lengyel Radoslaw Zawrotniakot, majd 15-12-re a kínai Li Csent, aztán 15-8-ra verte Bányai Zsombort, a negyeddöntőben pedig 15-9-re Imre Gézát. A döntőért a világranglistán éllovas Gauthier Grumier-vel vívott, s öt tussal, 15-10-re kikapott tőle.

A szakág hazai olimpiai ranglistáján Boczkó végzett az élen, így az ő helye - a válogatási szabályok szerint - biztos az olimpiára, melyre a kvótát a válogatott harcolta ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×