eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Női vízilabda Euroliga - Az UVSE már szinte a négy között

Hatgólos győzelmet aratott az UVSE-Centrál csapata az olasz Padova vendégeként a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjének szerdai első felvonásán, így nyugodtan várhatja a visszavágót.

Euroliga, negyeddöntő, első mérkőzés:
Padova (olasz) - UVSE-Centrál 7-13 (1-4, 2-3, 3-3, 1-3)

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint a magyar csapat már az első negyedben háromgólos előnyre tett szert, majd a szünetben már négy volt a különbség. A hajrában a magyar együttes tovább növelte előnyét. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a háromgólos Keszthelyi Rita volt, Tóth Ildikó, Sikter Diána, Szücs Gabriella és Kisteleki Hanna egyaránt két-két gólt szerzett, Hertzka Orsolya és Csabai Dóra pedig egyet-egyet.

korábban:
Olympiakosz (görög) - Hungerit-Szentesi VK 10-6 (3-1, 2-2, 3-2, 2-1)

A negyeddöntős visszavágókat március 11-én játsszák. A négy pár győztese az Euroliga négyes döntőjébe jut, a négy vesztes pedig a LEN Kupa Final Fourjában szerepel.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×