eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Benedek: Ez igazi csúcsterhelés volt

A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-12-re nyert a szlovákok elleni kassai Világliga-mérkőzésen, amelyet európai selejtezőcsoportjának negyedik fordulójában vívott a két csapat. Benedek Tibor számított rá, hogy nem lesz könnyű a győzelem, amellyel csapata végül megőrizte hibátlan mérlegét.

"Döcögősen indult, és döcögősen is végződött, de összességében a győzelem volt a lényeg. Az emberelőnyös kihasználásunk az elején rossz volt, ez adhatott önbizalmat a szlovákoknak, akik rögtön az elején át is vették a vezetést. Kellett a kanadai meccshez hasonlóan a csapat tartása, hogy végül fordítani tudjunk" - elemezte a mérkőzést a szakvezető.

Benedek Tibor hangsúlyozta, hogy mindenki fáradtan érkezett erre a találkozóra.

További részleteket ide kattintva találnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×