eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A szezon első El Clásicóját játsszák ma este

A szezon első El Clásicóját játssza ma este fél tizenegytől a Barcelona és a Real Madrid a Camp Nouban. Először meccsel egymás ellen vezetőedzőként José Mourinho és Tito Vilanova.

A Spanyol Szuperkupa jelentősége nem fogható sem a bajnokságéhoz, sem a Király-kupáéhoz - de mégis csak egy trófea, amelyet meg lehet nyerni. Ha a Barcelona teszi ezt meg a két mérkőzéses párharcban (a visszavágót augusztus 29-én rendezik a Bernabéuban), akkor Xavi a 25. titulusát nyeri majd a katalánokkal vagy a válogatottal. A Marca azt írta a világ- és kétszeres Európa-bajnok középpályásról: "Több érme van, mint Phelpsnek".

A Barcelona és szurkolói egyébként ünnepelni készülnek - de nem isznak előre a medve bőrére. Egyelőre a londoni olimpia érmes katalán sportolóit kívánják köszönteni. Ami az összeállítást illeti, Vilanova a Valdes - Dani Alves, Puyol, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta tizenegyet tervezi, erős lehet a kispad is Alexis Sánchezzel, Piquével, David Villával és az új szerzeménnyel, Alex Songgal. Az egyetlen sérült Thiago Alcántara.

A Madridban Pepe, aki Iker Casillasszal ütközve sérült meg a legutóbbi bajnokin, biztosan nem játszhat, Albiol helyettesíti. Visszakerült Diarra helyére Sami Khedira, s vélhetően Fabio Coentrao helyére Marcelo. Elképzelhető a Higuaín, Benzema váltás is. A tervezett tizenegy: Casillas - Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo - Higuain (Benzema)

Televízió: Sport 1, 22 óra

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×