eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ronaldo még mindig örül, ha a Man United győz

Cristiano Ronaldo még mindig szereti a Manchester Unitedet, és ha teheti, megnézi volt csapata meccseit a televízióban.

Meggyőző teljesítménnyel kezdett a Real Madridban Cristiano Ronaldo, ám a portugál aranylabdásnak emellett arra is marad ideje, hogy figyelemmel kísérje korábbi csapata, a Manchester United teljesítményét.

"Amikor csak tudom, megpróbálom megnézni a United meccseit a tv-ben. Még mindig érdekel, hogy mi történik az Old Traffordon. Bár most már a Real játékosa vagyok, még mindig örömmel tölt el, ha a volt csapatom győz" - mondta a 24 éves labdarúgó, aki nyáron 94 millió euróért került Madridba.

A portugál támadó szerint azzal, hogy most már honfitársa, Nani több lehetőséget kap a manchesterieknél, igazolhatja, mennyire jó játékos.

"Rendszeresen beszélünk telefonon. Nani egy kiváló játékos, és jó látni, hogy a szurkolók is kezdik elismerni a képességeit. Pár éven belül a világ legjobbjai között emlegetik majd" - tette hozzá Ronaldo.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×