eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Majdnem felborult a pálya, mégsem nyert az Arsenal

Az Arsenal csak 1-1-es döntetlent játszott a vendég Birmingham Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, így már csak második a tabellán.

A londoni együttes végig hatalmas fölényben játszott, és a 21. percben a gólfelelős Adebayor büntetőből vezetést is szerzett, de a vendégek a második félidő elején váratlanul egyenlítettek. Az Arsenal ezután hiába próbálkozott, nem tudta legyűrni a birminghami csapatot.

A Chelsea 2-0-ra győzött a vendég Tottenham ellen. A 19. percben Belletti jutatta előnyhöz Avram Grant menedzser együttesét, majd a hajrában a remek formában futballozó Wright-Phillips állította be a végeredményt. A második félidőben pályára lépett a Chelsea új szerzeménye, Anelka is.

A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Middlesbrough otthonában, az újabb pontvesztéssel pedig még távolabb került a dobogósoktól.

A címvédő Manchester United este szenzációs játékkal 6-0-ra győzött a vendég Newcastle ellen, ezzel átvette a vezetést a tabellán az Arsenaltól.

Cristiano Ronaldo három gólt szerzett. Kétszer Tevez, egyszer pedig Rio Ferdinand is eredményes volt.

További eredmények:
Everton-Manchester City 1-0
Aston Villa-Reading 3-1
Derby County-Wigan 0-1
West Ham-Fulham 2-1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×