Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Máris kirúgták az angol kapitányt?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Angol sajtóértesülés szerint a horvát labdarúgó-válogatottól elszenvedett vereség után menesztették Steve McClaren angol szövetségi kapitányt. Az angolok nem lesznek ott a jövő évi Európa-bajnokságon, ami az első selejtezőbeli kudarcuk az 1994-es világbajnokság óta.

A Sun úgy értesült, hogy a Wembley-ben elszenvedett vereséget követően az angol szövetség vezetői azonnal közölték Steve McClarennel, hogy mennie kell. Eszerint az FA magyar idő szerint csütörtök fél tízkor kezdődő elnökségi ülésén már csak szentesítik ezt a határozatot.

Maga a kapitány a mérkőzés után kijelentette, hogy nem áll szándékában lemondani.

"Nem mondok le, vállalom a felelősséget. Az volt a feladatom, hogy kijussunk az Eb-re, de kudarcot vallottam. Jelenleg nem akarom megvitatni a jövőmet, próbálom túltenni magam az eredményen" - fogalmazott a szakember.

A szurkolók ugyanakkor egyértelművé tették véleményüket, amikor távozóban azt skandálták: "Rúgjátok ki, rúgjátok ki!"

A legtöbben most arra tippelnek, hogy a Chelsea-től a szezon elején elküldött José Mourinho lesz Steve McClaren utóda; a William Hill fogadóiroda szerda este 5 az 1-hez adta ennek esélyét.

Az angolok kiesése után a legtöbben azt is biztosra veszik, hogy David Beckham nem lesz százszoros válogatott - a szerdai fellépése a 99. találkozója volt a nemzeti színekben.