eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Amoroso pótolhatja Vierit a Milanban

Megérkezett Milánóba Marcio Amoroso, a klub-világbajnokságon győztes Sao Paulo brazil labdarúgója. Az olasz ligában már szerepelt klasszis a Monacohoz távozott Vierit pótolhatja a Milan csatársorában.

A 31 éves támadó korábban az Udinese és a Parma csapataiban is eredményesen szerepelt, és most öt év szünet után tér vissza a Serie A-ba.

A Milán vezetői azért kényszerültek új támadó szerződtetésére, mert a hét elején Christian Vieri a több játéklehetőség reményében Monacoba igazolt.

Jelenleg csak az ukrán Andrij Sevcsenko, és két olasz játékos, Alberto Gilardino és Filippo Inzaghi áll Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére a támadósorban.

Amoroso az olasz ligából a német Dortmundba, majd a spanyol Malagaba igazolt, legutóbb pedig a klubvilágbajnok brazil Sao Paulo csapatában játszott.

A brazil támadónak még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és ha mindent rendben találnak, akkor a Milanban folytathatja pályafutását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×