eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Háromezren búcsúztak Zavadszky Gábortól

Az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői, játékosai és szurkolói hétfőn közösen búcsúztak a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábortól.

A megemlékezés résztvevői a Hidegkuti Stadion játékoskijárójánál, a futballista fényképe előtt elhelyeztek egy-egy szál gyertyát vagy virágot.

Végh Zoltán és Illés Béla, a kék-fehérek játékosai rövid beszédben búcsúztak egykori társuktól. Az eseményre eljöttek az 1995-ben Bajnokok Ligájába jutott FTC játékosai (ennek az együttesnek is tagja volt Zavadszky Gábor), valamint részt vett a megemlékezésen Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Liga elnöke is.

A búcsúztatás után a mintegy 2500-3000 fős tömeg tagjai néma csendben, egy-egy szál gyertyával vagy fáklyával a kezükben átsétáltak az Üllői úti stadionhoz.

Az FTC-klubház falára egy fekete zászló alá tették ki Zavadszky Gábor fotóját. A két egyesület vezetői, játékosai és szurkolói itt is lerótták kegyeletüket, majd Tepszics Ignác, az FTC Rt. cégvezetője, valamint a ferencvárosi Baráti Kör titkára búcsúzott el rövid beszédben a játékostól.

Az elmúlt évben a ciprusi Apollon Limassolnál játszó, korábban az FTC-vel, a Dunaferrel és az MTK-val is magyar bajnokságot nyert, négyszeres válogatott Zavadszky Gábor életének 32. évében hunyt el. Halálának pontos oka egyelőre nem ismert, a szombati vizsgálatok után az orvosok úgy nyilatkoztak, hogy a tragédiát valószínűleg tüdőembólia és szívinfarktus okozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×