eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: HBO Max

Hazánkba is érkezik a feltuningolt új streamingplatform

Standard-, prémium- és sport kiegészítőcsomagra is elő lehet majd fizetni, a párizsi olimpia közvetítése az alapcsomag része lesz. A jelenlegi HBO Max-előfizetőknek megmaradnak az eddig használt profiljai és megtekintési előzményei.

A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy május 21-én több európai országban – így Magyarországon is – elindul továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max. A cég közleménye szerint a Max egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémiumszolgáltatását. Az is kiderült, hogy

a Max lesz az egyetlen platform, ahol a párizsi olimpia minden történését élőben lehet majd látni.

Az új szolgáltató – az élő sporteseményeket nem számítva – több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint amennyit jelenleg az HBO Max.

Az elnevezésben az HBO márkajelzést elhagyó Maxot az elsők között Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európában, így például Magyarországon teszik elérhetővé. A nyár közepére további huszonöt európai országban lesz jelen, és így világszerte hatvanöt országban válik elérhetővé a platform. A Max tavaly már elstartolt az Egyesült Államokban, majd 2024 elején Latin-Amerikában és a Karib-térségben is.

A jelenlegi HBO Max-előfizetőknek megmaradnak a jelenlegi profiljai és megtekintési előzményei.

Bizonyos esetekben – eszköztől és operációs rendszertől függően – az HBO Max-alkalmazás automatikusan frissül a Max-appra. Más esetekben, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max-appot, figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új applikációt.

A Eurosport prémium SVOD-előfizetők a következő hetekben tájékoztatást kapnak majd a Max-előfizetés módjáról.

Jelenleg az HBO Maxon csak havi és éves előfizetés elérhető, a Max viszont ilyen téren is bővülni fog. Az előfizetők a következő konstrukciók közül választhatnak majd:

Standard csomag:

  • a felhasználók egyszerre két eszközön streamelhetnek tartalmat
  • a tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető
  • ebben a csomagban maximum harminc letöltésre nyílik lehetőség a tartalom offline megtekintéséhez
  • a Párizs 2024 is a csomag része

Prémium csomag:

  • a felhasználók egyszerre négy eszközön streamelhetnek tartalmat
  • a tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll
  • ebben a csomagban maximum száz letöltésre nyílik lehetőség a tartalom offline megtekintéséhez – bizonyos korlátozásokkal
  • a Párizs 2024 is a csomag része

Sport kiegészítőcsomag:

  • hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát, valamint számos további tartalmat
  • a felhasználók a helyi műsortáblázatokból tájékozódhatnak az országukban elérhető tartalmakról
  • a Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható
  • a felhasználók egyszerre két eszközön streamelhetik a sporttartalmakat – az alapcsomagjukban elérhető streamekből

Az egyes csomagok előfizetési díjaira vonatkozóan még nem közöltek információkat, de az ígéretek szerint a következő hetekben az HBO Max minden előfizetőjét tájékoztatni fogják. Ami biztos: a Warner Bros. Discovery közleménye szerint az „életre szóló” előfizetési kedvezmény megmarad, vagyis azoknak a jelenlegi felhasználóknak, akik korábban kérték ezt a lehetőséget, megmarad a 33 százalékos kedvezményük a mindenkori árból – amennyiben továbbra is aktív az előfizetésük és megfelelnek az eredeti promóció követelményeinek.

Új, saját gyártású tartalmak is jönnek

A közleményben azt írják, népszerű Warner Bros. alkotásokon alapuló, új saját gyártású tartalmak is érkeznek a jövőben a platformra, úgy mint például A Pingvin, a Welcome to Derry (Stephen King Az című regénye alapján) és az új lengyel politikai kémthriller, az Eastern Gate. Továbbra is meg lehet majd nézni olyan klasszikusokat, mint a Harry Potter-franchise, a Paddington, a Mátrix, A sötét lovag, a Joker és A Gyűrűk ura, de a Discovery népszerű tartalmai is elérhetőek lesznek, így például a Három hónap jegyesség, az Aranyláz Alaszkában és a Feljavítók is.

Az előfizetők hozzáférhetnek majd a Warner Bros. filmjeihez, amelyek közt megtalálható a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság vagy a Wonka; a Sony Pictures kínálatából a Pókember és A védelmező-filmek, illetve a Gran Turismo; a Universal Studiostól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!-filmek; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjátéksorozat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×