eur:
392.27
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Berlin, 2018. augusztus 21.Terence Hill olasz színész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer a My Name is Thomas című filmjének berlini bemutatóján 2018. augusztus 21-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Pompás hír a Bud Spencer és Terence Hill-filmek rajongóinak

Terence Hill és Kabir Bedi lesz Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjének sztárvendége február 16-án a Papp László Sportarénában. Az olasz zeneszerző testvérpár legutóbb két éve lépett fel a magyar fővárosban.

Guido és Maurizio De Angelis nevét a Bud Spencer és Terence Hill rajongók bizonyára jól ismerik, hiszen az olasz testvérpár jegyzi népszerű filmjeik jelentős részének muzsikáját.

Akárcsak a Sandokan-sorozat zenéje, amelyet szintén a szerzőpáros jegyez.

Február 16-án Terence Hill és Kabir Bedi is vendége lesz a budapesti koncertjüknek a Papp László Sportarénában.

Két éve már felléptek Budapesten, Guido De Angelis azt ígéri: ezúttal is eljátsszák a legnépszerűbb számokat. A zeneszerző az InfoRádiónak adott interjújában mesélt a kezdetekről is.

"A bátyámmal volt egy zenekarunk. Alkalmi szerződésekkel muzsikáltunk számos ismert olasz énekessel, mígnem egyszer a híres olasz színésszel, Nino Manfredivel készítettünk egy közös felvételt. Ő akkortájt vágott bele a rendezésbe, és minket kért fel az első filmje - A csoda, olasz módra - zenéjének megírására. Ez hihetetlen sikert aratott és lényegében elindított minket a zeneszerzői pályán."

Ezt követően találkoztak Bud Spencerrel és Terence Hillel, akikkel végül életre szóló szakmai kapcsolat és barátság fűzte össze őket.

"Rengeteg vicces helyzetet éltünk át együtt és a közös munka igazán jó mulatság volt.

Terence Hill-lel a mai napig rendszeresen beszélünk, néha együtt ebédelünk, és bár például Kabir Bedi a világ másik végén él, olykor felhívjuk egymást telefonon,

mondhatom, hogy igazán jóban maradtunk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy így együtt állunk majd a színpadon Budapesten. Olyan lesz ez, mintegy családegyesítés.

A koncerten eljátsszák a legismertebb dalokat: a

Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, a Banános Joe és a Zorro muzsikája is felcsendül majd

- tette hozzá Guido De Angelis.

"Végül összesen több mint 200 filmhez komponáltunk zenét szerte a világban."

A budapesti koncerten a dalokat a szerzők és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában hallhatja a közönség.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×