eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Rangos listára került fel a magyar zenekar

David Bowie, Harry Potter és Beyonce mellett Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) egyik koncertje is felkerült a Telegraph toplistájára, amelyen A lap kritikusai az év 30 legemlékezetesebb művészi produkcióját gyűjtötték össze.

„Misztikus és meghitt” Mozart Requiem előadásával került fel Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar arra a 30-as toplistára, amelyet a The Daily Telegraph kritikusai állítottak össze a 2016-os év legemlékezetesebb művészi produkcióiról. A zenekar a londoni BBC Promson aratott „diadalával” a 18. helyre került, megelőzve többek között egy Nick Cave-lemezt és a Harry Potter egyik színházi adaptációját is.

Az első helyre David Bowie került. A teljes lista ide kattintva tekinthető meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×