eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nyomoz a rendőrség a Michael Jackson-emlékkoncert miatt

A Jukebox Kft. - írásban és élőszóban egyaránt - arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden olyan fogyasztót, aki elégedetlen volt az általuk szervezett, hétvégi Michael Jackson koncerttel, és igényét bejelenti náluk.

A cég az info@danubiusmusic.com e-mail címre várja a fogyasztói bejelentéseket, majd maximum 48 órán belül válaszol minden megkeresésre, és tájékoztatja a fogyasztókat a kártalanítás pontos módjáról és menetéről (ehhez alapvetően az eredeti jegyet kell visszajuttatni a Broadway Ticket Hungary Kft. címére - 1134 Budapest, Hollán Ernő u. 10., a fenti e-mail címre pedig eljuttatni azokat a banki adatokat, amelyek a vételár visszafizetéséhez szükségesek) -olvasható az OFE közleményében.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület a következőket tanácsolja minden panaszosnak:

- amennyiben úgy döntenek, hogy az eredeti jegyet levélben juttatják vissza a megadott címre, a levél mindenképpen ajánlott és tértivevényes legyen, valamint az eredeti jegyről készítsenek fénymásolatot;
-
- ha inkább személyesen kívánják a jegyet átadni, az átvételről készüljön aláírt és lepecsételt átvételi elismervény/jegyzőkönyv. Ebben az esetben is célszerű az eredeti jegyről előzőleg fénymásolatot készíteni;

- a cég tájékoztatása szerint az utazással kapcsolatos költségeket (vonat, távolsági busz stb.) is megtérítik, az ezzel kapcsolatos igényt azonban külön jelezni és igazolni kell.

További kérdés esetén az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület ügyfélszolgálata készséggel áll a fogyasztók rendelkezésére a (06-1)311-7030-as telefonszámon, illetve a www.ofe.hu honlapon található panaszbejelentőn keresztül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×