eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Mentőautók érkeznek a Crocus City Hall nevű hangversenyteremnek otthont adó épülethez, amelyben katonai terepruhát viselő fegyveresek tüzet nyitottak Krasznogorszkban 2024. március 22-én. Szemtanúk szerint az automata fegyverrel felszerelkezett támadók gránátot vagy gyújtóbombát dobtak a nézőtérre, ahol nagy robbanás hallatszott, majd tűz keletkezett. A támadásnak legkevesebb negyven halálos és több mint száz sebesült áldozata van.
Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Az EU-t megdöbbentette az oroszországi merénylet

Az Európai Unió sokkolónak és megdöbbentőnek nevezte a péntek esti merényletet, amelyet a Moszkva melletti Krasznogorszkban, a Crocus City Hallban követtek el ismeretlenek, és amelyben legkevesebb negyven ember meghalt, több mint száz pedig megsebesült, köztük gyerekek.

„Az EU-t sokkolják és megdöbbentik a moszkvai Crocus City Hallban elkövetett terrortámadásról szóló jelentések. Az unió elítél minden olyan támadást, amely civilek ellen irányul. Részvéttel gondolunk minden érintett orosz állampolgárra” – közölte Peter Stano uniós szóvivő az X-en.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×