eur:
389.66
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Facebook

Jégpáncélba zárta a házakat a tomboló vihar Kanadában – képek

A szélsőséges időjárás felkorbácsolta Fort Erie városában a közeli tó hullámait, a víz pedig a közeli házakra csapódott és odafagyott. A jégbe zárt utcák gyönyörű látványt nyújtanak, ám a lakók kevésbé örültek.

Mint korábban az Infostarton is megírtuk, hatalmas viharok tombolnak Észak-Amerikában, a havazások miatt legalább 60 ember meghalt az Egyesült Államokban. Az Ontario tartomány és New York állam határán fekvő Erie-tónál húsz fokkal hidegebb volt a megszokottnál.

A 24.hu azt írta, Fort Erie-ben a vihar miatt keletkező nyolc méter magas hullámok szinte azonnal ráfagytak a házakra, és napokig elzárták azokat a külvilágtól. Az ingatlanokat legalább 30 centiméteres jégpáncél borította. Az ott lakók attól tartottak, hogy tönkremegy az otthonuk.

A portál szerint viszont hamarosan felmelegszik az idő, így nemsokára kiszabadulhatnak a házak jégpáncél alól, amely csütörtökön valósággal bezárta a települést:

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×