eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Twitter

Terepjáró tévedt be a pláza második emeletére – videó

Az autó rendőrök kíséretében hagyta el a bevásárlóközpont területét.

Augusztus 18-án délelőtt a Boston közelében található Braintree városka South Shore Plaza nevű bevásárlóközpontjában arra lettek figyelmesek a látogatók és az üzletekben dolgozók, legnagyobb döbbenetükre, hogy egy Lincoln MKX típusú autó tűnt fel a boltok előtt. A terepjáró több mint 50 métert gurult az emeleten, mire sikerült megállítani – írja a 24.hu, szemlézve a NBC Boston cikkélt.

A helyi híradásokban nem közölték, hogy az autót vezető idős nő miért gurult be a kocsival a bevásárlóközpontba, az viszont kiderült: hogy egy gyalogos hídon keresztül hajtott át a parkolóházból a plázába, ahová egy fotocellás ajtón jutott be. A Braintree-i Rendőrkapitányság közlése szerint erre úgy kerülhetett sor, hogy egy közelmúltban történt baleset miatt hiányzott az ajtó egyik biztonsági oszlopa.

Az esetben senki sem sérült meg, a sofőrt elővigyázatosságból kórházba szállították. Az autó rendőrök kíséretében hagyta el a második emeletet.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×