eur:
392.16
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Will Smith amerikai színész (j) megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelődött.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Will Smith elnézést kért az Oscar-gálán elcsattant pofonért

Az azóta már Oscar-díjas színész a közösségi oldalán követte meg Chris Rockot.

„Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti viselkedésem elfogadhatatlan. A munkánk része tűrni a vicceket, de a Jada betegségéről szóló poén már túl sok volt nekem, és érzelmileg reagáltam” – fogalmazott Will Smith az Instagram-oldalán.

A többi között azt is hozzátette: „Nem ilyen ember akarok lenni. Bocsánatot kérek Chrisről, az akadémiától, a Williams-családtól és a Richard király stábjától. Bánom, hogy a viselkedésem foltot ejtett a nagyszerű közös utazásunkon. Dolgozom magamon.”

A díjátadót szervező amerikai filmakadémia hétfőn elítélte Will Smith viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

A Los Angeles-i rendőrség már vasárnap közölte, hogy mivel Chris Rock nem tett feljelentést, nem indítanak eljárást az ügyben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×