eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Olaszországból hazatért utasok testhőmérsékletét mérik a milánói járat érkezése után a debreceni repülőtéren 2020. február 25-én. A nemzetközi repülőtereken az új típusú koronavírus olaszországi terjedése miatt ellenőrzik az utasok testhőmérsékletét.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Koronavírus - Kínában javul, Európában romlik a helyzet - percről percre

A tenisz- és futballrajongóknak kell most megértőknek lenni - az albánok és a szlovákok közben rossz hírt kaptak. Lesz vírusszűrés az osztrák-olasz, valamint az összes lengyel határszakaszon. Magyarországon sem túl biztató a helyzet. Hírek a koronavírusról - folyamatosan az Infostarton.

2020.03.09. 19:10

Nagy a készültség az ukrán határon

Újraélesztő és orvosi járművek is tartanak ügyeletet mostantól az ukrán határállomásokon - erről hozott döntést az új ukrán miniszterelnök, Denisz Smihal, jóváhagyva hétfőn a koronavírus-járvány terjedése elleni védekezés új, megerősített tervét.

2020.03.09. 18:45

Szakértő: tömegesen indulhattak fertőzöttek Dél-Olaszországba

Idő előtt napvilágot látott az olasz belügy terve Lombardia tartomány határainak lezárásáról, ezért menekülnek az északon dolgozó déliek hazafelé olyan tempóban és tömegben. Az idősek komoly veszélyben vannak - Szomráky Béla szerint.

2020.03.09. 18:40

Nem rendeznek sporteseményeket Olaszországban

A koronavírus-járvány terjedése miatt az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) április 3-ig minden sportesemény megrendezését felfüggesztette.

2020.03.09. 18:30

Egészségügyi dolgozók is karanténban

A Dél-Pesti Centrumkórházban vannak megfigyelés alatt az érintettek.

2020.03.09. 17:38

Németországban hónapokig tartó korlátozásokkal kell számolni

Nem bíznak a felmelegedő időjárásban, és úgy vélik, az új koronavírus a lakosság 60-70 százalékát megfertőzheti.

2020.03.09. 17:34

Elhalasztották a Märcz-csapat meccsét is

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották az Olaszország-Magyarország férfi vízilabda világliga negyeddöntő mérkőzést

2020.03.09. 17:18

Orbán Viktor videokonferencián egyeztetett a vírusról

Az Európai Unió tagországainak vezetői hamarosan vészhelyzeti videokonferenciát tartanak a koronavírus-járvány európai kitörésére adható válaszok összehangolása érdekében - jelentette be az Európai Tanács elnöke hétfőn a Twitteren.

2020.03.09. 16:19

Vizsgálják a határátlépőket a lengyelek

Egészségügyi ellenőrzést vezetnek be Lengyelország összes közúti, vasúti határátkelőhelyén, valamint a balti-tengeri kikötőkben is - jelentették be a Mateusz Morawiecki kormányfő részvételével hétfőn Varsóban megtartott sajtóértekezleten. Megmérik az utasok testhőmérsékletét és felveszik az adataikat.

Még hétfő délután a német határon négy határátkelőhelyen, valamint a cseh határon egy helyen vezetik be az elsősorban a buszokat érintő ellenőrzést. Három napon belül az intézkedést a nemzetközi vonatokra is kiterjesztik.

2020.03.09. 16:17

Létszámkorlát a francia meccseken

Legfeljebb ezer néző előtt rendezhetik a francia bajnokikat. Roxana Maracineanu francia sportminiszter hétfőn jelentette be, hogy az intézkedés egyelőre április 15-éig érvényes.

2020.03.09. 15:54

Milliós pénzbírság járhat a látogatási tilalom megszegéséért

Erre is van jogszabály, derült ki a március 8-án életbe léptetett országos látogatási tilalom kapcsán.

2020.03.09. 15:30

Járattörlések, határellenőrzések, iskolai szünet Szlovákiában és Csehországban

Szlovákiában a koronavírus miatt törlik az összes Olaszországból érkező és oda induló járatot. A korlátozás hétfőtől érvényes, és az összes szlovák nemzetközi repülőteret érinti. Ezen kívül az összes kórházban látogatási tilalmat rendeltek el. Csehországban több mint ezer ember van házi karanténban.

2020.03.09. 15:13

Eldőlt, zárt kapus lesz a bolgár–magyar Eb-pótselejtező is

Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint, zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án.

2020.03.09. 14:49

Vészfék a budapesti Goethe Intézetnél

Miután egyik tanulójuk koronavírussal fertőződött meg, a biztonság és a tisztánlátás érdekében szerdáig felfüggeszti nyelvtanfolyamait a budapesti Goethe Intézet.

A Goethe Intézet megtette a szükséges óvintézkedéseket, szoros kapcsolatban áll a helyi hatóságokkal és mindenben szigorúan az előírásoknak megfelelően jár el - tették hozzá.

A tájékoztatás nem tér ki arra, melyik koronavírus-fertőzött beteg járt a nyelviskolájukba. Müller Cecília országos tisztifőorvos azonban pénteken, az operatív törzs ülése utáni tájékoztatón az elsőként megfertőződött iráni gyógyszerészhallgatóval kapcsolatban arról beszélt, hogy a kontaktkutatás során felvetődött a diákkal egy német nyelviskolába járók esetleges érintettsége.

2020.03.09. 14:48

Radikális döntés: virágvasárnapig nincs misézés, temetés Olaszországban

Az Olasz Püspöki Konferencia "fájdalmas döntést" hozott a koronavírus miatt.

2020.03.09. 14:47

Iránban ideiglenesen szabadon engednek mintegy 70 ezer rabot

Arra hivatkozva, hogy félő, esetleg gyorsan sok ember megfertőződhet a börtönökben.

2020.03.09. 14:34

Operatív Törzs: rendőrök vigyáznak az irániakra a Szent László Kórházban

Észak-Olaszországból Budapestre és Debrecenbe nem jönnek utasszállítók. Az operatív törzs részletes hétfői tájékoztatója.

2020.03.09. 14:24

Koronavírus - Az egyik határon kötelező tesztelést vezetnek be

Az ellenőrzést az osztrák egészségügyi hivatalok munkatársai végzik a rendőrség jelenlétében.

2020.03.09. 13:53

Használ vagy sem egy jegybanki kamatintézkedés?

Miközben a tőzsdék zuhanása miatt elemzők jegybanki beavatkozást várnak, személyes blogján Jerzy Kropiwnicki, a lengyel jegybank monetáris tanácsának a tagja személyes blogján arról írt, hogy a jegybanki alapkamat csökkentésével és más monetáris ösztönzőkkel nem lehet helyreállítani a koronavírus-járvány korlátozására hozott intézkedések miatt bekövetkező gazdasági károkat.

"Az egyre súlyosabbá váló gazdasági problémáink valódi oka az együttműködési láncok szétzilálódásában keresendő" - mutatott rá Kropiwnicki, utalva ezzel az európai és amerikai autóipari, elektronikai és gyógyszeripari cégeket alkatrészekkel, félkész termékekkel és alapanyagokkal ellátó kínai üzemekben a termelés tömeges leállítására. "Fel nem foghatom, hogy a kamatok csökkentése, vagy bármilyen más módon a keresleti oldal forrásokhoz juttatása hogyan tudná megoldani ezt a problémát" - fogalmazott. Az egyetlen lehetséges megoldás szerinte az lenne, ha a jövőben csökkentenénk függőségünket a túlsúlyos beszállítói láncoktól. Megjegyezve, hogy ez persze időigényes folyamat lenne és nem hozna azonnali enyhülést a problémákra.

2020.03.09. 13:21

Ne tartsák meg a határon túli kirándulásokat

A Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága nem javasolja a Határtalanul! tanulmányi kirándulások megtartását márciusban a koronavírus-járvány terjedése miatt. Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár azt mondta,

reményeik szerint a május-júniusi programokat már meg lehet tartani.
Hozzátette: maximálisan rugalmasak az aláírt szerződéseket tekintve, illetve, hogy támogatások elköltését át lehessen ütemezni.
2020.03.09. 13:17

Így húznak hasznot a szupermarketek a koronavírusból

Itthon, egyetlen hónap alatt körülbelül ugyanakkora a drágulás, mint előtte 11 hónap alatt.

2020.03.09. 13:08

Megugrott a brit fertőzöttek száma, pánikvásárlás a szupermarketben

Hétfő hajnalban már a 280-hoz közelített a brit fertőzöttek száma és egy harmadik beteg is elhunyt. Közben brit Tesco a pánikvásárlások miatt korlátozta az egy fő által vásárolható cikkek számát.

2020.03.09. 13:02

Halasztás a 2022-es vb-selejtezőknél

A Nemzetközi (FIFA) és az Ázsiai Labdarúgó Szövetség (AFC) márciusi és júniusi világbajnoki selejtezők halasztásáról állapodott meg. A koronavírus-járvány terjedése miatt meghozott döntés a március 23. és 31., valamint a június 1. és 9. közötti összecsapásokat érinti.

A FIFA ugyanakkor hozzáteszi, hogy lehetőség van az eredeti időpontban lejátszani a mérkőzéseket, de csak abban az esetben, ha a két érintett szövetség erről megállapodik. További feltétel, hogy a lebonyolításhoz a nemzetközi és a kontinentális szövetségnek előzetesen hozzá kell járulnia.

2020.03.09. 12:37

Zártkapus BL-nyolcaddöntők

Nézők nélkül rendezik meg a PSG-Dortmund meccset a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A francia főváros rendőrségének hétfői bejelentése szerint a koronavírus-járvány miatt van szükség az intézkedésre, mely által a PSG-nek szurkolói nélkül kell ledolgoznia 2-1-es hátrányát a német gárda ellen.

Az már a múlt héten eldőlt, hogy a keddi Valencia-Atalanta meccsre nem mehetnek be drukkerek, ahogy csütörtökön a Getafe-Internazionale Európa-liga-találkozóra sem.

2020.03.09. 12:29

Lombardiai magyar: mintha nem vennék komolyan az egészet az itteniek

Egy magyar lapnak megszólalt egy nevét is vállaló, milánói magyar nő.

2020.03.09. 12:29

Padlóra küldi a tőzsdéket a koronavírus, beavatkozást vár az elemző

Pánik van a világ tőzsdéin, és ez már összehangolt intézkedéseket sürget a vezető gazdasági intézmények, köztük például a jegybankok vagy a Nemzetközi Valutalap részéről - mondta az InfoRádiónak Beke Károly, a Portfolio elemzője.

2020.03.09. 12:07

Kínában javul a helyzet, de nyárig tarthat a járvány

Legalább júniusig tarthat az új típusú koronavírus-járvány terjedése világszerte Kína vezető légzőszervi betegségekkel foglalkozó szakértője szerint.

A naponta közölt hivatalos adatok alapján Kínában a december óta dúló járvány az utóbbi hetekben folyamatosan mérséklődik, ám az országban továbbra is szigorú óvintézkedések vannak életben annak kiküszöbölésére, hogy a vírus terjedése esetleg újabb lendületet vegyen. A járvány által súlyosan érintett országokból a Pekingbe utazóknak például az érkezésüket követő 14 napon át karanténban kell maradniuk.

Hétfőn a kínai egészségügyi hatóságok 40 újabb fertőzöttről számoltak be az ország szárazföldi területéről, ami a legalacsonyabb napi adat volt január 20. óta, amikor a Nemzeti Egészségügyi Bizottság elkezdte őket közzétenni.

2020.03.09. 11:48

Válságkezelő munkaerőpiaci intézkedések Németországban

Támogatják a kormánypártok a koronavírus-járvány miatt szorult helyzetbe kerülő vállalkozásokat.

A megállapodás szerint kiterjesztik a kieső bér egy részének közpénzből fedezett pótlására épülő rövidített munkaidő alkalmazásának lehetőségét. A többi között bevezetik, hogy az alkalmazottak mellett a munkaerő-kölcsönzés révén foglalkoztatott munkatársak esetében is igényelhető a támogatás, és visszatérítik a vállalkozásoknak a nem ledolgozott, de mégis kifizetett munkaórák után járó bérre rakodó társadalombiztosítási járulékokat. A kormány a héten elfogadja és a törvényhozás elé terjeszti a vonatkozó javaslatokat, amelyek így április első felében lépnek majd érvénybe.

2020.03.09. 11:47

Elmarad a szegedi Toros Pálinkafesztivál

Botka László polgármester március 7-én jelentette be, hogy a március 15-i ünnepségeket és minden nyilvános rendezvényt lemondanak a városban. A pálinkafesztivál március 12-től 15-ig tartott volna. A fesztiválhoz tartozó fabódékat már elkezdték lebontani a Széchenyi téren - írta a szegedma.hu.

2020.03.09. 11:37

Kettővel nőtt a fertőzöttek száma Szlovákiában

Szlovákiában már ötre nőtt az új típusú koronavírussal diagnosztizált emberek száma, miután a kórokozó jelenlétét vasárnap két újabb - egy pozsonyi és egy szenci - személynél is kimutatták.

Az országban elsőként egy Pozsony környéki településen élő 52 éves férfinál mutatták ki a SARS-CoV-2 vírus jelenlétét pénteken, majd két családtagjánál szombaton, őket jelenleg a Pozsony Kramárei egyetemi kórházban kezelik. Közben a vírus terjedésével összefüggésben a pozsonyi megyében az önkormányzat a hatásköre alá tartozó iskolákban kényszerszünetet rendelt el, több nyilvános rendezvényt pedig elhalasztottak.

Eddig Szlovákiában csaknem ötszáz laboratóriumi vizsgálat készült, és öt esetben mutatták ki a fertőzést. Ezenkívül egy négytagú szlovák családot tartanak karanténban koronavírus-fertőzés gyanúja miatt Ausztriában, köpcsényi (Kittsee) nyaralójukban, Pozsony közvetlen közelében.

2020.03.09. 11:36

Kórházi zárlat Csehországban, hazahívták a nyaralókat Olaszországból

A gyermekosztályok kivételével kórházlátogatási tilalmat rendeltek el, a rendkívüli intézkedés célja, hogy megakadályozza a koronavírus terjedését a leginkább veszélyeztetettek körében.

A hétfő reggeli kimutatás szerint Csehországban 32 személynél állapítottak meg koronavírusos fertőzést, amely március 1-jén jelent meg az országban. Az esetek nyolcvan százalékában olyan személyekről van szó, akik az utóbbi napokban Észak-Olaszországban jártak. A laboratóriumokban eddig mintegy 950 személyt teszteltek. Karanténban mintegy 1200 ember van.

Minden, Olaszországból visszatérő személynek szombattól kötelezően két hétig házi karanténban kell maradnia. Kivételt képeznek a kamionsofőrök, pilóták és az egészségügyi személyzet.

A cseh kormány korábbi döntése alapján hétfő reggel óta tíz kiválasztott cseh-osztrák és cseh-német közúti határátkelőhelyen megkezdték az utasok szúrópróbaszerű ellenőrzését arra nézve, hogy nincs-e lázuk. Az ellenőrzések elsősorban az olaszországi üdüléseken tartózkodó cseheket érintik, akiket a kormány visszatérésre szólított fel. A sajtóban megjelent információk szerint mintegy 15-16 ezer emberről van szó.

2020.03.09. 11:18

Babos Tímea: nem gondoltam, hogy idáig fajulhat a helyzet

A magyar teniszező közösségi oldalán Kaliforniából adott videós helyzetjelentést, miután kiderült, a koronavírus terjedése miatt nem rendezik meg az Indian Wells-i tenisztornát, amelyen ő is és Fucsovics Márton is indult volna.

"Ebben a megyében két koronavírusos eset van, és a környéken az átlagéletkor 77-78 év. Az emberek és a szervezők félnek attól, hogy mi történhet, a torna lemondása pedig óriási sokként ért mindenkit, nem gondoltam volna, hogy idáig fajulhat a helyzet. Valószínűleg ez egy óriási lavinát indíthat el. Nekünk két hét múlva lenne a miami verseny is, és ezek Grand Slam-nagyságú tornák, egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit érzek" - mondta a Facebookon közzétett videoüzenetében. "Ez most tényleg megtörtént? És mi mit csináljunk? Holnap kimegyünk a pályára zárt kapuk mögött edzeni? És mire eddzünk tulajdonképpen, hiszen lehet, hogy most minden versenyt törölni fognak? Elképesztő és hihetetlen" - tette hozzá.

2020.03.09. 10:55

Elhalasztják idén az április 21-re tervezett auschwitzi Élet menetét

A szervezők egyeztettek az illetékes egészségügyi szervekkel és tisztségviselőkkel, majd közölték: "nehéz szívvel kénytelenek" bejelenteni a hagyományos rendezvény elhalasztását, elsősorban a számos résztvevő és a holokauszttúlélők egészségére való tekintettel. A nemzetközi eseményen 110, az egész világról érkező küldöttség szándékozott részt venni.

A közlemény szerint nem kizárt, hogy a menetet későbbi időpontban tartják meg, "figyelembe véve a globális egészségügyi körülményeket és a társadalmi igényt".

2020.03.09. 10:20

Zárlat Romániában

További intézkedésig minden futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell lebonyolítani Romániában - közölte a helyi labdarúgó-szövetség (FRF) a koronavírus-járványra hivatkozva. Egyúttal felfüggesztették a jegyárusítást a román-dán U21-es Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre március 31-én kerül sor.

2020.03.09. 10:06

Foci - zárt kapuk mögött

További intézkedésig minden futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell lebonyolítani Romániában - közölte a helyi labdarúgó-szövetség (FRF) a koronavírus-járványra hivatkozva. Az FRF közleményében jelezte: egyúttal felfüggesztették a jegyárusítást a román-dán U21-es Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre március 31-én kerül sor. Románia a legújabb azon országok sorában, amelyek korlátozták vagy megtiltották a nézők beengedését a futballmérkőzésekre. Az európai szövetség közölte: az Egészségügyi Világszervezet ajánlását követve arra kéri a játékosokat és a bírókat, hogy mellőzzék a kézfogást a találkozókon.

2020.03.09. 09:44

Tenisz - gigaverseny lett volna

A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg az Indian Wells-i tenisztornát, amelyen Fucsovics Márton és Babos Tímea is szerepelt volna. Az ötödik Grand Slam-viadalnak is nevezett, 1000-es kategóriájú verseny rendezői vasárnap, a selejtezők rajtja előtt egy nappal határoztak a törlés mellett, miután szakemberekkel egyeztettek a vírus okozta veszélyekről. "Jelenleg túl nagy kockázatot jelent egy ekkora méretű esemény Riverside megye lakosságára" - mondta David Agus, a Dél-kaliforniai Egyetem egyik orvosa, akivel a szervezők konzultáltak. Tommy Haas tornaigazgató kifejtette, nagyon csalódottak, de a szurkolók, játékosok, segítők és alkalmazottak egészsége a legfontosabb. "Készen állunk arra, hogy egy másik időpontban megrendezzük a versenyt, és tanulmányozni fogjuk a lehetőségeket" - tette hozzá a korábbi top 10-es német játékos. A Los Angelestől 200 kilométerre található Indian Wellsben a 9,7 millió dolláros férfi és a 8,7 millió dollár összdíjazású női tornára 475 ezer nézőt vártak a szűk két hét során. A viadalon hagyományosan a legerősebb mezőny gyűlik össze, a legjobbak közül idén is mindenki nevezett, aki egészséges. A szervezők tájékoztatása szerint a már megvásárolt jegyek árát visszafizetik.

2020.03.09. 09:41

A majmok majdnem emberek...

Lezárták a látogatók előtt vasárnap a majomházat a pozsonyi állatkertben a koronavírus-járvány miatt. Az intézmény szóvivője szerint elővigyázatossági intézkedésről van szó, mivel a főemlősök nagyon fogékonyak az emberi betegségekre.

2020.03.09. 09:38

Ahol eddig még nem volt

Hétfőre virradó éjjel Albánia bejelentette, hogy megtalálták az új koronavírus okozta világjárvány első két fertőzöttjét az országban.

2020.03.09. 09:35

Tőzsdei félelmek

Meredek, 5 százalékot meghaladó csökkenéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok hétfőn, miután a pánikba esett befektetők fejvesztve menekülnek a kötvényekbe, hogy ellensúlyozzák a koronavírus-járvány gazdaságra mért csapásának hatásait, miközben az olajárak több mint 30 százalékkal zuhantak annak következményeként, hogy Szaúd-Arábia árháborút indított Oroszország ellen.

2020.03.09. 09:32

Olajszkander vagy háború?

Meredeken, közel harmadával csökkent a kőolaj világpiaci ára hétfőn a határidős jegyzésekben annak nyomán, hogy Szaúd-Arábia csökkentette az árakat, és bejelentette, hogy jelentősen növeli, napi 10 millió hordó fölé, nyersolaj-kitermelését áprilisban.

Szaúd-Arábia azután indított árháborút, hogy múlt hét pénteken kudarcba fulladt a nagy olajexportáló országok szakminisztereinek egyeztetése. Oroszország nem támogatta a kitermelés még erősebb visszafogását a koronavírus-járványnak a keresletre és ezáltal az árakra gyakorolt negatív hatásainak kivédésére, amire válaszul a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) felmondta a kitermelést korlátozó megállapodást.

2020.03.09. 09:29

Román-olasz repülés: vége!

A bukaresti operatív törzs leállította a légi közlekedést Románia és Olaszország - a koronavírus-járvány által leginkább sújtott európai ország - között, ahol mintegy egymillió kétszázezer román állampolgár él.

2020.03.09. 09:26

Két újabb fertőzöttet találtak Magyarországon

A Semmelweis Egyetem Szent László Kórházban járványügyi zárlat alatt álló iráni hallgatójánál és egy magyar nőnél - az idős magyar férfi beteg 74 éves feleségénél - diagnosztizáltak a fertőzést.

2020.03.09. 09:23

Koronavírus - Egyre szigorúbbak az óvintézkedések világszerte

Már csak engedéllyel lehet elhagyni a lezárt észak-olaszországi térségeket, Franciaországban már 19 halálos áldozata van a megbetegedésnek, Romániban Maros megyében azonosítottak egy újabb fertőzöttet.

2020.03.09. 09:20

Koronavírus - Lépett a mentőszolgálat

Minden megyében és a fővárosban is plusz kocsikat állítottak szolgálatba.

2020.03.09. 09:17

Mikor várható vakcina a koronavírus ellen?

Tele van buktatókkal az oltóanyag készítésének folyamata, de antivirális szer hamarabb elkészülhet.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×