eur:
393.86
usd:
368.49
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója beszédet mond a nehéz körülmények között élő tehetséges gyermekek támogatására alapított MKB-ösztöndíj átadásán az MKB Bank budapesti székházában 2018. október 25-én.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Újabb MKB Bank-fiókokban lesz elérhető a digitális sorban állás lehetősége

A teljes országos lefedettség februárra valósul meg.

A járvány az MKB Banknál is felgyorsította is korábban tervezett digitális menetrendet. A bank forgalmasabb fiókjaiban tavasszal alig egy hónap alatt vezettük be a digitális időpontfoglalás és sorban állás lehetőségét. A kezdeti négy bankfiókot nem sokkal később további kilenc követte, majd decemberben 23, januárban további 25 fiókban történik meg a rendszer telepítése. A teljes országos lefedettség februárra valósul meg – közölte a pénzintézet.

A digitális ügyfélhívó használatával tovább csökken az elkerülhető helyszíni várakozás és a helyben telepített sorszám húzó eszközök használatának szükségessége, így csökkenthető a kontaktok száma is.

„Az idei év a tanulásról, az átrendeződésről és az új ügyféligényekre adott megfelelő megoldások megtalálásáról szólt. Azt eddig is tudtuk, hogy a változás állandó de az idei év megmutatta, milyen gyorsan változhat a környezetünk, és erre nekünk is gyors reakciókat kell adnunk az ügyfeleink kiszolgálása érdekében. Ami nem változott, hogy továbbra is szeretnénk jobb minőségben és lehetőleg gyorsan szállítani. Ennek a rendszernek a teljes fiókhálózatra való kiterjesztése a digitális stratégiánk megvalósításának egyik fontos lépése. Mindezt úgy tudjuk végrehajtani, hogy közben az ügyfelek és kollégáink visszajelzéseit folyamatosan beépítettük, és így tökéletesítettük a rendszert” – mondta Pereczes János, az MKB Bank digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×