eur:
392.89
usd:
366.5
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels.com

Csetbot mondja meg, tisztességes-e a vállalkozás

Magyar start-up fejlesztett villámgyors céginformációs szolgáltatást, amely már Facebook Messengeren is küldi a legfontosabb tudnivalókat cégekről, egyéni vállalkozókról.

A jelenleginél tízszer gyorsabbá tette a céginformációk lekérdezését egy magyar start-up. A Facebook Messengeren is elérhető chatbot 0,3 másodperc alatt megírja a legfontosabb adatokat, beleértve azt is, hogy a keresett vállalkozás ellen folyik-e eljárás - adta hírül a 24.hu. A Cégjelző igény esetén a cégek mellett az egyéni vállalkozók és civil szervezetek alapadatait - mint a a székhely, az adószám, az e-mail cím, az árbevétel és a létszám -, továbbá az elmúlt 5 év mérleg és eredménykimutatásait is közli.

Az üzleti partnerek cégadatainak rendszeres ellenőrzése egyebek között azért fontos, mert a pontatlan adatokkal megírt szerződések akár érvénytelenek is lehetnek, és kifizetésektől eshetnek el a cégek.

„2017-ben indult útjára a startup vállalkozásunk, amelynek a stratégiája, hogy a beépíthető szolgáltatásokra fókuszálunk. Ez azt jelenti, hogy egy adott szoftver használata közben – legyen az például egy számlázóprogram vagy egy CRM rendszer – elérhető a Cégjelző. Az elmúlt másfél év alatt huszonöt ilyen szoftverfejlesztő partnerrel sikerült megállapodnunk” – mondta a portálnak Farkas Dezső alapító.

Az alkalmazást létrehozó, fiatalok alapította startup idén „Az év honlapja” pályázaton elnyerte a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat „Az év technológiai megoldása” díját is.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai Motor Group a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autóipari Kiállításon új járművek sorát mutatta be, célzottan erősítve kínai piaci jelenlétét. A négy év után ismét személyesen megrendezett kiállításon a csoport három márkája - Hyundai Motor, Kia és Genesis - elektromos járműveket prezentált a helyi igényeknek megfelelően - írta meg a Korea Herald.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×