INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

személyi kölcsön

áruhitel

karácsony

money.hu

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ karácsonyi díszben, bőséges árukínálattal várja a vásárlókat. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán  *************************** Kedves Felhasználó!

Nemcsak az ajándékok, a hitelek piaca is felpörög karácsonyig

InfoRádió

A fedezetlen kölcsönök kihelyezésében már látszik, hogy megkezdődött az ünnepi készülődés: egyre több személyi- és áruhitelt vesznek fel idehaza az emberek - mondta el Trencsán Erika, a money.hu vezető pénzpiaci szakértője.

Az utolsó negyedév mindig intenzív a személyi kölcsönök, áruhitelek piacán, hiszen ilyenkor már koncentrálnak a karácsonyi szezonra a vásárlók. Novembertől aktív az érdeklődés ezek a hitelek iránt, az év hátralévő részében jelentős hitelkihelyezésre lehet számítani - jósolta Trencsán Erika.

A money.hu vezető pénzpiaci szakértője beszélt arról is, hogy a fedezetlen hiteleknél 20-30 százalékos növekedés volt évről évre, ez a tendencia idén is jellemző. Az év utolsó két-három hónapjába az éves teljesítmény egyharmada koncentrálódik, ez a legerősebb időszak. Az esztendő egészét nézve a személyi kölcsönök térnyerése látható, de a karácsony előtti időszakban megugrik az áruhitelek igénylése, mert sokan az üzletben döntenek, és vesznek fel kölcsönt.

"A karácsony előtti napokig tart a dömping, de még a két ünnep között is erős a forgalom, hiszen sokan pénzt vagy vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Még a január is intenzív, mert a cserék, levásárlások jönnek" - mondta Trencsán Erika, és arra figyelmeztetett, hogy a karácsony előtti napig nagyon erős lesz a forgalom nemcsak az üzletekben, hanem a pénzintézetekben is, ezért érdemes előre tájékozódni, szétnézni a piacon, mert nagyok a különbségek az ajánlatokban.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Kapcsolódó hang

Trencsán Erika, money.hu - karácsonyi hitelek
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018