eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Szolid nyereség a Synergonnál

A Synergon Informatikai Nyrt. 23,7 millió forint adózás utáni eredményt ért el 2006 első fél évében, szemben az előző év azonos időszakában elért 312,86 millió forintos nyereségével - közölte a társaság tőzsdei gyorsjelentésében.

A cég 2005 első fél évében 372 millió forintos, a korábbi években elhatárolt céltartalékot forgatott vissza. Ezt az egyszeri hatást kiszűrve a bázisidőszakot 59 millió forintos veszteséggel zárta volna.

A nem auditált, konszolidált, nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült jelentés szerint a társaság a fél év során 9,98 milliárd forint értékesítési árbevételre tett szert, ami 18 százalékkal több az egy évvel korábbinál.

A jelentés szerint a Synergon csoport az idén az első félévi dinamikus árbevétel-növekedést elsősorban a Synergon Informatikai Nyrt. és a SAO-Synergon Kft. működésének köszönheti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×