eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kopócsy Andrea a Szállodaszövetség új elnöke

A Magyar Szállodaszövetség (MSZSZ) eddigi alelnöke, Kopócsy Andrea lett az új elnök - jelentette be az eddigi elnök, Niklai Ákos.

Kopócsy Andrea a szövetség idei tervei közül kiemelte a kastélyszálló szekció megalakulását, a minőség és osztályba sorolás rendszerének javítását, valamint az Idősbarát minősítés és díj bevezetését.

A szövetség új elnöke tiltakozott az ellen, hogy az üdülési csekket, amelyet tavaly 6 milliárd forint értékben váltottak ki, üzemanyagvásárlásra is lehessen használni.

A csekk az elnök vélekedése szerint hozzájárult a belföldi turizmus fellendüléséhez, de az igénybe vehető - nem üdüléshez kapcsolódó - szolgáltatások kibővítésével visszaélésekre is alkalmat teremt.

A szállodaszövetségnek a Magyarországon működő 686 szálloda közül 341 a tagja, a társult tagokkal együtt a taglétszám 466.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×