eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Havazás Nyíregyházán, a Krúdy Gyula utcában 2023. március 28-án.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Hózáporok nyomulnak a viharos szél nyomában országszerte – fotók, videók

Az Időkép a 70-80 km/h-s szeleket mért kedden is a Dunántúlon.

Hózáporok sokasága mozog nyugaton és a középső területeken – írja az Időkép.

Hétfőn megdőlt a napi szélrekord országosan és Budapesten is. A portál arról számolt be kedd délután, hogy már kicsit veszített az erejéből a szél, de továbbra is eléri a viharos fokozatot, a Dunántúlon 70-80 km/h közötti lökéseket is mérnek.

Havazott Budapesten is még délelőtt, de ellentétben sok más pontjával az országnak, ott nem maradt meg a hó.

A Balatonnál így követték egymást a hózáporok gyors egymás után:

És nem csak hóval találkozhattak e március végi nap járókelői, hiszen helyenként jókora hódarazáporba is bele lehetett szaladni.

Bmw525tds izsáki felvétele az Időképről:

Mozgóképen a hódarásodás:

(Nyitóképünkön havazás Nyíregyházán, a Krúdy Gyula utcában 2023. március 28-án.)

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Megkezdődött az ukrán erők kiképzése az amerikai Abrams tankokon, ezzel együtt Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok Ukrajnával és más szövetségeseivel azon dolgozik, hogy konszenzust építsenek ki a háború befejezése érdekében. A külügyminiszter beszédében lekicsinyelte az orosz hadsereg képességeit. Ukrán rakétatámadás érte Melitopolt és Bergyanszkot, miközben a Wagner-csoport új feladatot kapott Bahmutban. Nagy-Britannia támogatja Ukrajna NATO-hoz való csatlakozását, bár a politikai realitás az, hogy Ukrajna nem csatlakozik a NATO-hoz addig, amíg háborúban áll Oroszországgal. Az ukránok által támogatott orosz lázadó csoportok elmondása szerint továbbra is harcolnak az oroszországi Belgorod régióban, annak ellenére, hogy Moszkva csütörtökön azt állította, hogy visszaverte a támadást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×