eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Pixabay

Kiadták a javítást a bosszantó Windows-frissítési hibához

A Win11 szeptemberi első nagy frissítőcsomagja járt egyeseknél rendkívül kellemetlen következménnyel.

Már november elején reagált arra a Microsoft, hogy a szeptember végén kiadott, 22H2-es frissítőcsomag telepítése után sokaknak romlott a gépe teljesítménye, például egyes játékok is szaggatni kezdtek. Részlegesen letiltották az automatikus frissítést és a manuális telepítést sem javasolták.

A redmondi cég nem részletezte, hogy pontosan mely alkalmazások és játékok esetében merültek fel a kellemetlen jelenségek, de például sok Nvidia-videokártyát használó windowsos tapasztalt problémákat a játékaival.

A hwsw.hu most azt írta, hogy a korábbi GeForce Experience kiadás után most megoldódhattak az Nvidiások problémái is: a frissítést már telepített felhasználók most már elérhetik a - frissítési előnézetben kiadott - KB5020044-es javítócsomagot a Windows Update szolgáltatáson keresztül.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×