eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

A fél országra kiadták a figyelmeztetést - időjárás a hét végéig

Nem kell elbúcsúzni a tavaszi hőmérsékleti értékektől, de a ködtől sem.

A tartós, sűrű köd veszélye miatt csütörtökre is figyelmeztetést adott ki a fél országra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A veszélyjelzés szerint Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kell e kellemetlen jelenségre számítani, de ködfoltok máshol is kialakulhatnak.

A fagypont alatti területeken néhol gyenge ónos szitálás is előfordulhat.

Az előrejelzés szerint csütörtökön a csúcshőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös északkeleti tájakon csak 9-14 fokot mérhetnek.

Az időjárás a következő napokban is hasonlóan alakul, és a szerdaihoz hasonlóan főként nyugaton akár a 20 Celsius-fokos értékeket is meghaladhatja a hőmérséklet. Változás csak szombaton várható, amikor egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét - megerősödik a szél, vastagabb felhők érkeznek, lehet csapadék is.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×