eur:
393.76
usd:
367.89
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Megérkezett Magyarországra a fizetős YouTube

Keddtől nálunk is elérhetővé vált a YouTube Music és a YouTube Prémium - mindkét szolgáltatással reklámok nélkül lehet tartalmat fogyasztani. Maga a YouTube ingyenes marad.

A mostantól Magyarországon is elérhető YouTube Music zenehallgató alkalmazás reklámokat is tartalmazó verziója szintén ingyenes lesz, de ez a "publikus" verzió nem teszi lehetővé a háttérben történő zenehallgatást, vagyis a programból kilépve ugyanúgy elhallgat a zene, mint az eddigi lehetőségeknél. Akit ez a két dolog bosszant, vagy letöltené és offline hallgatná a kedvenceit, annak mostantól elérhető a fizetős YouTube Music Premium verizó.

A cég ez utóbbira egy hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosít, ezután pedig havi 1490 forintért, családi csomagban 2290 forintért biztosítja a hozzáférést.

Egy másik lehetőség a YouTube Premium, ami a Music Premiumot is magában foglalja, így szintén reklámmentes, háttérben történő lejátszást és letöltést is lehetővé tevő lehetőség, a YouTube teljes kínálatára. Ezen kívül azonban elérhető benne a YouTube Originals - vagyis a saját készítésű sorozataik - teljes kínálata, például a Cobra Kai is. Az egy hónapos ingyenes próbaidőszak után a havi díj 1790, családi csomagban 2690 forint.

A Google Play Music előfizetői automatikusan igénybe vehetik a YouTube Music Premium szolgáltatásait, mivel azok a továbbiakban itt lesznek elérhetők. A Google Play Music tekintetében nincs változás, a korábban megvásárolt zenék, feltöltések és lejátszó listák továbbra is az előfizetők rendelkezésére állnak.

Többlet-szolgáltatások

A cég igyekszik többet nyújtani a hasonló streaming-szolgáltatásoknál is. A személyre szabott zeneajánlatokon túl sokféle lejátszási listát kínál, továbbá okos keresőfunkciót, amivel dalszöveg alapján is rá lehet bukkanni a zenére.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×