eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mikortól lesz strandidő?

A tomboló nyárra, maximális strandidőre várók ideje szerdán érkezik meg. Kánikula nem lesz, "csak" 30 fok. Szerdáig sem ijeszt nyaralásromboló időjárás, de időnként csapadékra, 22 és 27 fok közötti maximális hőmérsékletre lehet számítani. Olvasás, kerékpár, látnivalók felkeresése, bortúrák - a strandolás mellett tucatnyi lehetőség hívja a nyaralókat!

Vasárnap alapvetően napos idő várható, bár olykor megnövekszik a gomolyfelhőzet, főként keleten erősebben felhős időszakok is lehetnek - olvasható a met.hu előrejelzésében. Északkeleten néhol zápor előfordulhat. A sokfelé élénk északnyugati szelet időnként erős széllökések kísérik. A hőmérséklet délután 24 és 28, késő este 16, 22 fok között várható.

Hétfőn megnövekszik a felhőzet, többfelé várható eső, zápor, zivatar. Az északnyugati szél erős marad, a hőmérséklet 20 és 27 fok között alakul. Kedden csökken a felhőzet, és mérséklődik a szél.

Szerdán, csütörtökön és pénteken napos, száraz időre van remény. A szél mérsékelt marad, pompás strandidő reményében várhatják a hét második felét azok, akik most nyaralnak. A nappali hőmérsékleti maximum szerdától 30 fok lesz.

A hétvégén átmeneti szélerősödés, elszórtan csapadék borzolhatja a kedélyt. Vasárnap "csak" 28 fokra lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×