eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elözönlötték a rágcsálók a West Endet

A lámpaláz mellett úgy tűnik, más félelmekkel is meg kell küzdeniük a londoni színészeknek, a West End színházaiban ugyanis elszaporodtak az egerek, a patkányok és a bolhák - derült ki egy felmérésből, amelyet a színészeket képviselő Equity szakszervezet készített.

"Az eredmények még az edzettebb West Endieket is megdöbbentették" - fogalmazott jelentésében a szervezet. A megkérdezett színészek és rendezők háromnegyede számolt be különböző kártevők, köztük egerek, patkányok és bolhák rendszeres megjelenéséről.

A felmérés eredményei azt sugallják, hogy minden este több mint hatszáz színész és rendező indul úgy munkába, hogy tudják: valószínűleg összetalálkoznak élő vagy oszlásnak indult kártevőkkel - fogalmazott Christine Payne, az Equity főtitkára.

"Aláírom, a West Enden sok színház öreg és nehezen karban tartható, de ez már több a soknál. Véget kell vetni ezeknek az aggasztó körülményeknek" - tette hozzá.

A felmérést 24 színház csaknem 350 színészének és rendezőjének részvételével végezték, a válaszadók közül többen világhírű előadások részesei. A megkérdezettek közül volt, aki arról számolt be, hogy "munkahelyén" a padlót is szétrágták az egerek, ürüléket és kellemetlen szagot hagyva maguk után. Egy másik színész pedig elmesélte, hogy egy rúzson, amelyre elfelejtette visszatenni a kupakot, apró harapásnyomokat talált.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×