INFORÁDIÓ
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina, Pál

Töltöttparadicsom-variációk ...

Infostart

... végtelen számban léteznek, az egészen egyszerűektől a bonyolultan rafináltakig. Töltés előtt a paradicsomokat megmossuk, és mindegyikről egy-egy kalapot levágunk. Magos belsejüket kikaparjuk, megsózzuk, és amíg a belevaló elkészül a szemeket üregükkel lefelé rácsra, borítjuk

A sajtos töltelékhez kecskesajtot finomra vágott zöldfűszerekkel és felaprított olívabogyóval összekeverünk. Sózzuk, borsozzuk, a tetejére pedig lilahagymakarikákat fektetünk.

A padlizsános, húsos töltelékhez egy-egy padlizsánt és paprikát apró kockákra vágunk, olajon meg pirítjuk, majd ugyancsak fel aprított csirkesültet adunk hozzá. Zúzott fokhagymával, sóval, borssal fűszerezzük

Az avokadós, rákos töltelékhez egy-két avokadót meghámozunk, kimagozunk, húsát villával összetörjük. Sóval, borssal Tabasco mártással ízesítve turmixoljuk. Egy doboz konzervrákot lecsöpögtetünk, és tejszínnel ugyancsak leturmixoljuk. A paradicsomokat félig az avokadós, félig a rákos krémmel töltjük meg.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018