INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

magyar közlöny

2020.06.25. 10:57

Külföldön landolnak a magyar igazolványok adatai

A közlekedési hatóság a jövőben tájékoztatni fogja az uniós tagállamok illetékes hatóságait a magyar gépjárműveztetői képesítési igazolványokról az erre kialakított elektronikus jogérvényesítési hálózaton keresztül.
2020.06.18. 06:17

Megszüntette a kormány a veszélyhelyzetet

Eltörölték az idősek vásárlási sávját, a maszkhasználat kötelező marad az üzletekben és a tömegközlekedésen, ez derül ki a szerda éjjel megjelent Magyar Közlönyből.
2020.05.07. 10:11

Megnyitotta a vendégmunkások előtt a határt a kormány

A mezőgazdasági vendégmunkások magyarországi belépésére csütörtöktől van lehetőség és azt az országos főkapitány engedélyezi. A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint a belépés egyik feltétele, hogy az érkező egészségügyi vizsgálaton átesett, és COVID-19 fertőzés gyanúját nem állapították meg nála.
2020.05.04. 06:29

Elkezdődött a védekezés új szakasza itthon, ezek a változások

Mától vidéken szigorú menetrend szerint megkezdik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítését, Budapesten és Pest megyében a fertőzöttek, illetve az elhunytak magas száma miatt még érvényben maradnak a korlátozások.
2020.04.28. 11:23

Csütörtöktől kötelező lesz a gyerekfelügyeletet biztosítani

Kötelező óvodai és bölcsődei ügyeletet biztosítaniuk az önkormányzatoknak azokon a településeken is, ahol a koronavírus-járvány miatt bezárták ezeket az intézményeket - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018