eur:
392.71
usd:
366.09
bux:
66785.71
2024. április 25. csütörtök Márk
Budapest, 2020. június 30.Gulyás Tibor innovációért felelős helyettes államtitkár beszédet mond a 28. Magyar Innovációs Nagydíj átadóján a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalban (NKFIH) 2020. június 30-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Két helyettes államtitkár is távozik, egyikük utódja már meg is van

A miniszterelnök Gulyás Tibort szinte azonnali hatállyal mentette fel, Váradi Ágnes megbízatása pedig március 15-ig szól már csak.

A február 29-én megjelent Magyar Közlönyből kiderül, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 2024. március 1-jei hatállyal, az energiaügyi miniszter javaslatára felmentette tisztségéből Gulyás Tibor energiapolitikáért felelős helyettes államtitkárt, más fontos megbízatására tekintettel.

Ezzel egyidejűleg kinevezte az Energiaügyi Minisztérium helyettes államtitkárává Borsos-Papp Natáliát másnapi, március 2-i hatállyal.

Szintén a friss Magyar Közlönyből derül ki, hogy a miniszterelnök Tuzson Bence igazságügyi miniszter előterjesztésére, március 15-ei hatállyal, lemondására tekintettel megszünteti Váradi Ágnes helyettes államtitkár megbízatását is. Őt tavaly augusztusban nevezték ki erre a pozícióra, melynek későbbi betöltéséről a Magyar Közlönyben nem jelent meg információ.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×