eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Összeroncsolódott személyautók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében 2017. május 15-én. A két karambolozó autó egyike a buszmegállóba csapódott, egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

Bíróság elé áll a Dózsa György úti gázoló

Jövő héten bíróság elé állítják a kecskeméti maffiaperből is ismert férfit.

Bár még csak bő egy hónap telt el a vádemelés óta, jövő héten már bíróság elé is állítják a Dózsa György úti gázolót – tudta meg a 24.hu. A kecskeméti maffiaperből is ismert M. Richárdot jövő péntekre idézték be a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.

A Dózsa György úti tragédiában elhunyt egyetemista fiú édesapja úgy tudja, hogy ez egy előkészítő ülés lesz a gázoló és a társai ellen indított büntetőügyben. Az ügyész letöltendő büntetést fog indítványozni, de azt nem lehet tudni, hogy M. Richárd belemegy-e az alkuba és elfogadja-e.

A Dózsa György úti tragédia 2017 májusában történt. M. Richárd hatalmas sebességgel csapódott Mercedesével egy balra kanyarodó Citroenbe. A kanyarodni akaró autó a becsapódástól többször is megpördült, majd berepült a buszmegállóba. A balesetben két ember vesztette életét.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Dózsa György úti baleset kapcsán mindkét sofőrrel szemben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség végrehajtandó börtönt kért M. Richárdra és azt, hogy örökre tiltsák el a vezetéstől.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×