eur:
392.68
usd:
366
bux:
66623.14
2024. április 26. péntek Ervin
M. Richárd beszáll egy gépjárműbe a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületénél 2017. augusztus 21-én. A bíróság elrendelte a házi őrizetét a férfinak, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két gépjármű trolibuszmegállóba csapódott.
Nyitókép: Mohai Balázs

Megszólalt a tévében a Dózsa György úti gázoló

Azt mondta, lehet, hogy minimálisan átlépte az 50-es sebességhatárt.

Telefonon reagált a Fókusz csütörtök esti adásában az őt ért vádakra M. Richárd, a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottja.

A riport elején Molnár József beszél, aki 23 éves fiát veszítette el a tragikus balesetben. Ezután rögtön idézik M. Richárdot, aki azt állítja, hogy elképzelhető, hogy az 50 km/órás sebességet minimálisan átlépte. Az elsődleges szakértői vélemények szerint azonban akár 135 km/órás sebességgel is hajthatott.

Azt már röviddel a baleset után is tudni lehetett, hogy a Mercedest vezető 42 éves férfi a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja, M. Richárd. Az is kiderült, hogy a baleset napján jogosítvány nélkül vezetett, és a véréből kokaint mutattak ki. "A KRESZ szabályait én tartottam be és a Citroenes nem" - mondta korábban a Fókusznak a gyanúsított. Szakértők szerint utóbbi kocsi sofőrje levágta a kanyart, de még akkor is elkerülhető lett volna a baleset, ha a Mercedes 70-nel érkezik.

A rendőrség a napokban zárja le a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×