eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Megszólal a rendőrség: ilyen volt a kalandos autós üldözés Szentendrén

Megszólal a rendőrség: ilyen volt a kalandos autós üldözés Szentendrén

Valaki a jelek szerint ittasan autót vezetett, közben mobilozott, a rendőri felszólításra nem állt meg, tovább autózgatva, járőrautóval a háta mögött oszlopnak hajtott, majd nekiesett a rendőröknek, akik ki akarták húzni a kormány mögül. Szép, kerek történet, részletek a police.hu cikkében.

A korábbi hírekkel szemben a valóság az, hogy a szentendrei rendőrök 2017. augusztus 7-én 20 óra 49 perckor igazoltatni akartak egy férfit, aki vezetés közben mobiltelefonját használta és szemmel láthatóan bizonytalanul közlekedett autójával. A férfi a járőrautó fény- és hangjelzésének –

miszerint álljon meg ­–, nem tett eleget, a helyszínről továbbhajtott.

A rendőrök követni kezdték a járművet.

A járőrök 20 óra 53 perckor – a férfi autója mögött körülbelül 150 méterre haladva – vették észre, hogy a jármű az egyik kereszteződésben a villanyoszlopnak csapódott. A rendőrök azonnal értesítették a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársait, akik kiérkezéséig a gépjármű vezetőjét elsősegélyben részesítették és a baleset körülményeire tekintettel az autóból kisegítették.

Ennek során a férfi ellenállást tanúsított, így vele szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak.

Mivel felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök előállították mintavételre.

Az eset során arra utaló adat nem merült fel, hogy a sofőr az intézkedést megelőzően bármilyen bűncselekményt követett volna el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×