eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nagyon veszélyes rablókat fogtak el Debrecenben

Néhány órán belül elfogta a rendőrség azt a két rablót, akik Debrecenben a lakásán életveszélyesen bántalmaztak és kiraboltak egy férfit - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője

Kovács Károly a szombat este történt esetről elmondta, hogy a 37 éves férfira vérző sérülésekkel találtak rá ismerősei az otthonában. Dulakodás nyomait fedezték fel, ezért értesítették a mentőket és a rendőrséget. A rendőrök a sértettet elsősegélyben részesítették, ezzel megmentették az életét.

A mentők a férfit kórházba szállították. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a sérülései életveszélyesek.

A szóvivő elmondása szerint a rablás előtt a sértett egy kocsmában italozott alkalmi ismerőseivel, és később a lakására mentek. A rablók, miután bántalmazták a férfit, a megszerzett értéktárgyakkal elmenekültek.

A rendőrség néhány órával később a lakásán fogta el a két gyanúsítottat, egy 36 éves férfit és egy 34 éves nőt. Megtalálták náluk az elrabolt értékeket is.

A két gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá Kovács Károly.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×