Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Valódi vérfürdő Tényőn

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Vérfürdőként írta le a hétfőn felfedezett tényői négyes gyilkosságot egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr. Tényő polgármestere úgy tudja, családi dráma történt.

A rendőr elmondta, hogy szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek a harmincas éveikben járó szülőkkel, valamint két gyermekükkel, a nyolc- és ötéves kislánnyal.

Kedd reggel, amikor már a helyszín közvetlen közelébe engedték a rendőrök az újságírókat, az MTI tudósítója azt láthatta, hogy egy félkész házban élt a meggyilkolt család. Az épület falai még vakolatlanok, itt-ott építőanyag-halmok állnak.

A ház, ahol a gyilkosság történt, Tényőnek a főúttól távolabbi végén áll, három-négy háznyira a település végét jelző táblától.

A Győr-Moson-Sopron megyei településen hétfő este hét óra körül találta meg vérbe fagyva a négytagú családot egy rokonuk - közölte aznap Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A család egyik ismerője az MTI tudósítójának a helyszínen azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő építészmérnökként dolgozott.

Keddre ígért bővebb tájékoztatást a gyilkosság helyszínéről hétfőn késő este távozó Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány.

Családi dráma?


Tényő polgármestere, Varga Gábor Kálmán az MTI tudósítójának kedd reggel a helyszínen azt mondta: a rendőröktől hallotta, hogy "nagy valószínűséggel családi dráma" áll a történtek hátterében.

A család hat éve költözött Tényőre, és mivel a szülők Győrben dolgoztak, a helyiek többsége nem igazán ismerte őket - közölte a polgármester, hozzátéve, hogy haragosukról sem tudnak.